ПродуктиАртрозанет - топи шипове

Ефекти: УСПОКОЯВА БОЛКАТА И УЛЕСНЯВА ДВИЖЕНИЕТО - Артрозанет подобрява състоянието при шипове, болки в коленете, тазобедрени и раменни стави, ставите на ръцете, краката и гръбнака - Ускорява възстановяването на меките тъкани след травми-пренатоварване, изкълчване, навяхване - Забавя развитието на дегенеративни ставни заболявания в резултат на напреднала възраст или повишено натоварване на ставите като наднормено тегло, физически труд, активен спорт. Ефикасност: Многобройни изследвания и публикации за всяка от съставките, включени в Артрозанет доказват тяхното благоприятно влияние върху ставите. Безопасност: Артрозанет, произведен от суровини с доказан произход и високо качество при строго спазване на технологичните процеси. Не са установени противопоказания при приема на продукта. Предимство: Предимство на Артрозанет е съчетаването на три важни за ставите компоненти в оптимални концентрации. По този начин те взаимно усилват и допълват действието си. Облекчават болката и улесняват подвижността на ставите. Премахва болката за много кратко вре-ме в сравнение с другите продукти. Приложение: Няколко капки от Артрозанет втрити на болното място няколко пъти дневно, ще ви донесат радостта от движението. Важно е да бъдете информирани, че процесът на възстановяване на хрущяла изисква търпение и постоянство, и е индивидуално за всеки човек. Бъдете търпеливи! Ще забравите вашите ставни проблеми и движението ви ще бъде без болка. Артрозанет победи болката в ставите и мускулите!


Възстановителни процедури, прилагани в Центъра:

Аурикулотерапия – съпътстващ метод, част от комплексните програми на кабинет БИО ДАР, насочен към подобряване функционалното състояние на органите и системите в организма чрез обработване на аурикуларните точки по ушната раковина с биологичен материал. Използва се при наднормено тегло, тютюнопушене, функционални нарушения на нервната система и вътрешните органи. Измерване на бодимас индекса на Боди Аналайзер за правилно регулиране на метаболизма.


Тибетски еликсир Медо

- Единственият продукт, който помага при алкохолно влечение, отказва от тютюнопушене, зависимости. Успокоява нервите, подпомага пречистването на кръвта и кръвоносните съдове, повлиява благоприятно на простатата жлеза, при проблеми с простатата, мъжка слабост, импотентност, осигурява спокоен сън. За компетентно лечение - лекарски кабинет БИО ДАР.


Тибетски капки Медо

- Това е единственият продукт, който помага при високо кръвно налягане ,благоприятства прочистване на кръвта, намалява нивото на холистерола, подпомага отслабването, регулира метаболизма. Прочиства плаките от кръвоносните съдове и ги прави еластични, помага регенериране на склероризирали кръвоносни съдове, помага за регулиране на обмяната на веществата в организма.