КАБИНЕТ

Понятието рекреация произлиза от латинската дума „recreatio, означаваща „възстановяване”. Рекреацията включва дейността на човека в свободното му време, насочена към възстановяване и укрепване на физическите и морално-психическите сили за неговото добро физическо и духовно развитие. В основата стои холистичния подход, който разглежда човешкото тяло като единно цяло, неразривно свързано с психиката, които са способни сами да се възстановяват, ако човек им предостави тази възможност и е готов да поеме активна роля в собственото си изцеляване. Доброто здраве означава физически, емоционален, умствен и духовен „баланс” и може да се дефинира като физическа и психична хармония.

 

Предлагаме ви природосъобразни (рекреационни) методи за вашето здраве, чрез диагностика, фитотерапия, целебно хранене, Ци Гун, лечебни масажи, лечебна гимнастика, нумерология и други.

 

Ние сме фирма с традиции в нетрадиционната медицина, природо лечението и природосъобразното хранене. Помогнали сме на много хора и можем да помогнем още. Всичко правим с много любов. Доверете ни се! Верният път към добрите резултати е свързан с холестичния, цялостен подход – от причина към следствие. Тогава се получава лечение, а не ефект.
 ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ГЛАД

Наднорменото тегло не е козметичен дефект. Това е проблем на нарушена обмяна на веществата в организма. Обикновено се проявява след неправилно хранене с еднотипни или силнокалорични и силнотоксични храни. Допринасят също и генетичната обремененост, стреса, страховете, които си създаваме, злоупотреба с цигари и алкохол. Гладуването може да доведе до изтощаване на имунна система или до вторично нарушаване на метаболизма. В последсвие, клетката, подложена на стрес, започва да се презапасява и организма не само си възвръща предишните килограми, но трупа и нови.

Безспорно е, че корекция в начина на хранене трябва да има. Малко хора знаят, че е важно не само с какво ще се храни човек, а и по кое време от денонощието ще поема храната. Когато се прочиства меридиан на храносмилателен орган, не бива да се консумира твърда или силнокалорична течна храна, каквато е животинската. Желателно е денят да започне с чаша-две гореща, преварена вода на глътки, толкова топла, колкото е приемлива за организма. След това билкови отвари и прясноизцедени сокове, хранителни добавки по предназначение. Подходящите часове за хранене са : закуска 9ч. или когато и да е след 9ч. обяд- 12ч до 13ч.  и желателно е вечерята да е до 17ч.,-18ч. През лятото може да е най-късно до 19ч., през зимата- до като е светло. След 19ч., ако се огладнее, може да се приемат прясно изцедени сокове, плод, ако светло / да не е ябълка /, пуканки, чай, гореща, преварена вода на глътки. Горещата вода може да се приема по всяко време на денонощието. Храненето трябва да бъде разнообразно, тъй като еднотипното е свързано с гладуване на клетката, като я лишава от необходимите минерали, соли, микроелементи, ензими, витамини. А това със сигорност в един момент води до нарушаване на метаболизма. Важно е поне веднъж в годината да се направи тридневно прочистване на организма със седем дневно захранване, разбира се под наблюдението на специалиста. Тази програма се разработва индивидуално за всеки от специалистите на кабинет " Био Дар " и е изключително ефективна, без никакви противопоказания. Дава се възможност за цялостно въздействие върху организма, така, че не само се редуцират излишните килограми, но човек се освобождава и от проблемите, които са следсвие от тези килограми. Цялата програма, както и съвети за вкусно и природосъобразно хранене, методи за лечение и релаксация, са описани в книгата-методика " Целено хранене- Отслабване без глад ", предлагана в нашия кабинет. Можете да се възползвате от нея, както и от съветите и опита на авторката Добринка Костадинова - Радостина . Ние ви очакваме с усмивки.

Добринка Костадинова - Радостина
НЯМА НЕЛЕЧИМА БОЛЕСТ

За всяко заболяване има причина. И тя не се крие само във физическото тяло, където се изявява, а обикновено в психиката, в душевността на човека, в генетичния код...

Заболяването е следствие от дисхармонични мисли, които са се трансформирали като хормонален дисбаланс, тумори, кисти, проблеми в сърдечно - съдова система, храносмилателен тракт, нервна система, опорнодвигателен апарат. За това важно е, когато се лекува тялото, да се подходи и към психиката / подсъзнанието /. Това е холестичен подход / цялостен /, който дава изключително добри резултати. И така болести обявени от официалната медицина за нелечими се оказват напълно преодолими, след като се балансират енергиите и психиката и тялото се освободят от излишната шлака.

Кабинет " Био Дар " е със стари традиции и методи в интегративната  медицина и холестичен подход. Изработват се индивидуални програми за всеки пациент като се търсят причините за заболяването и се подхожда към организма като към неделима система, като към цяло. В това се крие ключа към успехите ни, които по някога нашите пациенти наричат " Чудо ". По този начин помогнахме на много хора да преодолеят сложни здравословни проблеми безоперативно и без медикаменти, като съчетаваме природосъобразен начин на хранене, детоксикация, позитивен начин на мислене, процедури, които могат да се приложат и в домашни условия. методи достъпни за всички обикновени хора. До като трае лечението, нашият екип обучава пациентите си как сами да са отговорни и да се грижат за напред за своето здраве и това на семейството си, без да са зависими от чужд авторитет.

Сложни заболявания като Хашимото, миоматични възли, алкохолизъм, отказване от цигари и зависимости, запек, хемороиди, гастрит, колит, наднормено тегло, затлъстяване, псориазис, високо и ниско кръвно налягане, астма, камъни в бъбреците, анемия, паническо разстройство, диабет втори тип,депресии, стрес, остеопороза , глаукома, алергии, стеатоза, атеросклероза се лекуват ефективно чрез природосъобразни методи.

Безплатна услуга към всяка индивидуална програма, предлагана като бонус е универсалната и точна диагностика чрез физиогноматика, която е най прекия път към добрите резултати.
Ние - специалистите от кабинет " Био Дар ", сме до Вас и можем да Ви помогнем.

С много слънчеви усмивки: Ваша Добринка Костадинова - Радостина
НЕЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ СЕ ЛЕКУВАТ ЧРЕЗ ЛЕЧЕБНА РЕЛАКСАЦИЯ


Лечебната релаксация е ново откритие на нашето съвремие. Вече над двадесет години доказва уникални резултатати в лечение на заболявания, които не се подават на никакъв друг вид терапии. Чрез светлинната релаксация организмът се подготвя да поемеоще по-активно енергията от жизнените меридиани, за да се включи в действие целия потенциал на имунната защита. А жизнената енергия вкарана във вибрационите нива на лечебната реласация, успокоява нервната система, лесно се преодоляват депресивни състояния, припадъци, стрес. има и диагностичен ефект. Човек има възможност да работи с най-фините вибрационни честоти на физикално, емоционално, ментално и астрално ниво. Това дава възможност да се мобилизират жизнените сили на целия организъм и да започне активна регенерация /възстановяване / на мозъчна, нервна тъкан, възстановяват се увредени клетки от целия организъм, включително костна и мускулна тъкан.
Така успешно се топят миоми ,бучки в гърдата, възли в щитовидна жлеза, регенерира се колаген и междуставна течност при лечение на артрози. Без ин витро може да се преодолее стерилитет, защото регенеративните възможности на организма са уникални. Възможно е да се регенерират клетки и хормони. Широко  е приложението на този полезен, без никакви противопоказания модел, който дава възможност без медикаменти и операции при хронични проблеми да се постигне целебен ефект. При много хора да  се възстанови дейността на зрителния нерв. Чрез лечебната релаксация се развива интуицията, сензативността.
Единствено успешно лечение, без да се налага операция, се осъществява с 90% успеваемост при миома на матката, възли на щитовидна жлеза, гуша, бучки в гърдата, тиреодит на Хашимото, тиреотоксикоза, глаукома, камъни в жлъчката и  бъбреците, алкохолизъм, тютюнопушене, алергии, дископатия, шум в ушите, херния, паническо разстройство, лекува се целия организъм.ЗАПЕКЪТ Е ЛЕЧИМ ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН

  Нездравословният и неправилен начин на хранене, може да доведе до сложни здравословни проблеми. Отлагането на болестнотворни вещества и наслояването им в стомаха и червата води до сериозни последствия. За това при всяка аномалия, при най- леки неразположения или тежки заболявания, първото нещо, което трябва да сторим е - ДА ПРЕЧИСТИМ червата от интоксикация чрез тридневно или шестдневно прочистване. При тежки заболявания без да се чака се преминава към шестдневно пречистване, което е по - ефективно и с експресното си лечебно въздействие спасява тежко болния от фатален край. Методът е описан в книгата - методика " Целебно хранене " с автор Радостина Костадинова.

  Счита се, че няма запек, когато има две или повече дефекации на ден. За да се подържа правилна дефекация е необходима култура на хранене. Важно е не само какво ще се сложи в устата, но и по кое време на деня. Необходимо е да се знае, че когато се прочиства меридиан на някой от храносмилателните органи не бива да се приема твърда храна. Подходящите часове за хранене са 9-10.30 - закуска, 12ч. - обяд, 17-18ч. - вечеря. След 19ч. е нежелателно да се употребява твърда храна, тъй като тя не се усвоява пълноценно, ферментира или гние. Желателно е храненето да не е еднотипно - само плодове и зеленчуци. Това може да доведе до изтощтаване на имунна с - ма. По малко от всичко - освен споменатите вече плодове и зеленчуци, и зърнени храни, сурови ядки изкиснати, кълнове, прясно изцедени сокове, натурални билкови храни и отвари.

  В кабинет " Био Дар ", се изработват индивидуални програми, според пациента. Всеки организъм е уникален. Няма човек, който да изпълнява програмата, която е съобразена и с изискванията на задъханото ежедневие, и да не е успял за кратко време да разреши толкова сложния и опасен проблем, какъвто е запека и който обикновено се подценява. МНОГО ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ : УПОТРЕБАТА НА ЛАКСАТИВИ / РАЗХЛАБВАЩИ / Е ВРЕДНА И ОПАСНА. Те не разрешават, а усложняват проблема, тъй като не прочистват червата от натрупаните по тях токсини и не ги освобождават от ферментите, водят до зависимост и в един момент престават да въздействат. При груба злоупотреба с тях, наред с натрупаните излишни отпадъци, интоксикиращи вещества, изтича и полезна чревна микрофлора, което може да доведе до заболявания на храносмилателната система - хронична интоксикация на организма, отслабване на имунитета.

МИОМА

  Да си отговорим на въпроса, какво предизвиква заболяването м и о м а  на  м а т к а т а  е необходимо, преди да се подложим на скалпела. Мнозина лекари са убедени, че почти при всяка втора жена се изявява този проблем.

Миомата се окачествява като "доброкачествен тумор" и често има наследствен произход. Ако навреме не се вземат мерки, миомният възел започва да расте, често достига големина, наричана условно " тримесечна бременост", но не се ли вземат и тогава превантивни мерки, нараства до шестмесечна, та дори до осем-девет месечна бременост на големина, тогава вече е твърде късно. Когато е в лечим стадий, миомата може да се изхвърли от организма чрез определена детоксикация.

  Какво всъщност предсавлява миомата ?

От токсините, натрупани чрез храносмилателната система и при невъзможност да се филтрират в черния дроб, те попадат в кръвта, натрупват се там с години.Но нашият организъм не търпи излишъции започва да ги отделя от кръвоносна система, подобно на торбичка в матката. Този процес може да се прекъсне и жената да бъде излекувана, с прилаганата успешно тримесечна програма в кабинет " Био Дар " . Прочистването на организма има комплексен характер, лечението се осъществява чрез назначаване на индивидуална програма, провежда се в домашни условия успешно.

  Едновременно се лекува нарушения метаболизъм, бялото течение, което често е свързано и с възпалителни процеси в яйчниците, стопяват се без диети и глад излишните 7-10 или 20-30 кг. и така хронични проблеми, носени с години, се лекуват успешно с траен ефект. Защото се оказа, че причината е именно в неправилния начин на хранене, в смисъл, когато не се знае и не се спазва съответното часово хранене, свързано с енергийните меридиани. Другата причина-наследствено предадено това заболяване от баба на внучка. Когато от неприродосъобразен начин на хранене и живот се предозират натрупаните в организма токсини, те постепенно разширяват черния дроб, не могат качествено да се филтрират и се инфилтрират в кръвта. Организмът има свойството да отделя част от замърсената, интоксикирана кръв и да я " складира " в новообразование, подобно на торбичка в матката. Така все повече и повече токсините, заедно с мръсна кръв се натрупват като в балонче, като торбичка , тя се уголемява и расте.Лечението започва  основно с прочистване на черния дроб и кръвта, и едновременно с лечение на полова система.УМЕНИЕТО ДА ПРОЩАВАМЕ - ПРЕКИЯТ ПЪТ КЪМ ДОБРОТО ЗДРАВЕ, БЛАГОПОЛУЧИЕ И УСПЕХ


Сняг вали като в приказка и застила града с бяла тишина. Прочиства улиците и душите ни като молитва и ни освобождава от бремето на егото. Търсим уюта на огъня и живеем с надежда за слънце, в очакване добра дума да ни застигне и прогони зимата на налегналите ни грижи по битието. Време е за размисъл и равносметка. Как да раздвижим пространството около нас? Можем ли да заредим себе си със Светлина, като дадем кураж на отчаяни и онеправдани хора? От къде да си купим Надежда, както се пее в прекрасната песен по стихове на Джани Родари - " Продавач на надеждата " - когато от всякъде сме затрупани с проблеми. Първата сигурна, вярна и решаваща стъпка към успеха, която проправя пътя към изобилието и хармонията, се нарича П Р О Ш К А . Колкото е лесно да се направи, толкова е сложно за онези, които са се вкопчили в Егото си, като го подсилват със страхове, гняв, обида, болка. Те изсмукват силите ни и радостта от живота. Прошка не означава да кажете : "Аз сгреших, ти имаш право." , или "Предавам се.". Това е просто начин да освободите духа си и да се превърнете в същество без ограничения. Цената се нарича ПРОШКА, а наградата е покой за душата и по-голяма енергия. Започнете от себе си. Усамотете се някъде, отпуснете се и опитайте да разговаряте със своя висш " Аз ". Спомнете си за всеки жив или мъртъв, който ви е наранил, или ако вие сте били несправедливи към някого. Задръжте образа на човека в съзнанието си и му кажете : "Прощавам ти и те освобождавам. Прощавам ти завинаги. Прощавам ти напълно и докрай. Аз съм свободен / на и ти си свободен / на. " Това е само пример. Направете го както сърцето ви подсказва, защото ако наистина не излезе от него, а работите само чрез разума, ако не почувствате облекчение и лекота, ако след ритуала душата ви не пее, то значи, че трябва да опитате отново до като успеете и се справите. Щом се прочистите , емоционалното и енергийното ви ниво ще се вдигнат начаса. Сигурно си заслужава, щом като всички болести и житейски съдбини започват да се лекуват с тази първа стъпка и щом тя може да надвие и толкова коварната болест каквато е рака. Ние, специалистите от " Био Дар ", сме до вас и можемда ви помогнем, ако не сте уверени как точно да подходите. Обадете ни се, питайте, бъдете смели.

Добринка Костадинова - Радостина


НАМЕРЕНИЕТО-МЕРИЛО ЗА УСПЕХ ИЛИ РАЗОЧАРОВАНИЕ

Много важно е с какво намерение подхождаме към дадена ситуация или човек. Ако имаме сложни проблеми за разрешаване, било то здравословни или житейски и подхода е да " опитаме " , без да променим нещо в себе си, старите вредни навици и начина на мислене, ако само искаме да получим това от което се нуждаем, без да отдадем и не положим усилия за промяна, тогава ще си останем само с " опитването ". Но ако човек се замисли и проумее, че зад всяко следствие се крие сериозна причина, ако има стабилна мотивация и подходи с желание и любов към промяната, а не с с досада от задължението само защото е " на зор " , то тогава със сигурност ще успее и ще се радва на добри резултати. Наскоро наша бивша пациентка и настояща приятелка сподели : На Йорданов ден - студен и мразовит - най-възрастният човек от селото им-69 годишен мъж- за хвърлянето на кръста във водата, излязъл от реката весел и засмян, без да има здравословни последици. А тя на Ивановден, отишла до реката да си вземе вода за да поръси домът си за благословение, понамокрила си малко краката и се тръшнала в леглото с температура. Питаше : " Защо възрастният мъж при минусови температури е жизнен, а тя без да се излага на опасности, макар и за един ден се е разболяла ? " Защото намерението на възрастният човек е било да отдаде Любовта и вярата си , без да очаква нещо, а нейното намерение е да вземе само от благословението, без да отдава. Космическият закон за Успеха е е първо да дадеш, за да можеш след това да вземеш. Разминаването при нас хората идва от там, че в потребностите си ние мислим само от какво се нуждаем да получим без да се даваме сметка, че " безплатен обяд няма ". Когато болният отива при доктора с намерението, че той като Господ трябва да му разреши здравословните проблеми, без да си дава труда да проумее причините които са ги породили, за да ги отстрани, т.е. без да промени остарелите си възгледи и вредни навици, като търси лесния и бърз начин за третиране само на следствието без причините, едва ли ще има трайни шансове за успех. Дори и временно " да си заровим главата в пясъка " и привидно да изглежда, че проблемът е разрешен, след време следствието се премества на друго място и е още по-сложно. За това, много важно е да проумеем : Намерението с което ще подходим към една ситуация или човек- в него е разковничето.

Добринка Костадинова - Радостина


ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ПРОСТУДА И ГРИП И ПОДСИЛВАНЕ НА ИМУННА СИСТЕМА.

Всеки човек знае, че с промяна на сезона настъпват физиологични промени и в организма, променя се киселинността на кръвта. Интоксикираният организъм е податлив на външни влияния и когато има благоприятни условия, поддава се на вирусни въздействия и инфекции. Повечето хора, без да се замислят много за причините, търсят най-лесния и обикновено най-неудачният начин за разрешаване на проблема - хапчетата. В по-сложни случаи още по-неподходящи методи -антибиотик. Малко от тях знаят, че заболяването е лечебна реакция на организма, който дава добър сигнал, че иска да се освободи от излишъците и вместо да му дадат тази възможност, като го детоксикират, те потискат симптоматика чрез "вълшебното" хапче или прахче и просто преместват следствието на друго място и не след дълго то отново се изявява. Антибиотикът наред с унищожаването на болестотворните микроорганизми, уврежда и здравите тъкани,с което отслабва имунната защита. Всички тези проблеми могат да се спестят, с едно обаждане в кабинет "Био Дар" на тел. 0879 13 17 17, скайп biodar-radost, и след внимателно изслушване, да ви се обясни точно как да подходите за да се освободите или предпазите от проблемите без много усилия, икономично и ефикасно. Много подходящи за детоксикация и подсилване на имунна система са "Тибетски капки", които изхвърлят натрупаните шлаки от кръвоносните съдове и по този начин ги правят еластични, а също нормализират ниското или високо кръвно налягане, успокояват нервна система. Билковият продукт "Медо №3" с лиций е мощен имуностимулант и детоксикант и в комбинация с подходяща билкова отвара, има прекрасно подсилващо и тонизиращо въздействие. Захаросаният исиот е не само приятен на вкус, но и естествен имуностимулант и "антибиотик",който предпазва и изчиства белите дробове. Силно кръвопречистващо и успокояващо въздейсвие имат Тибетският еликсир и билковата медовина "Медо №9", които успешно се прилагат и помагат при депресивни състояния, характерни за есенно-зимния сезон, като и при заболявания на щитовидна жлеза. Този сезон спомага за обострянето и изява на възможности за злоупотреба с алкохол, а Тибетският еликсир е най-подходящият и единствено ефективен билков извлек за преодоляване на алкохолната абстиненция, както и за отказване от вредния навик и борба с тютюнопушенето. Ако целодневно се дъвче специалният сорт жито "лимец", не само че няма да ви преследва "вълчи апетит", но и страдащите от запек ще се отърват от него. "Медо №5" има благотворно въздейсвие върху храносмилателният тракт, спомага за нормализирането на метаболизма и редуциране на излишните килограми. За хроничните белодробни заболявания изключително силно и благотворно въздействие има натуралният боров мед, в който освен борови връхчета има и живовляк и е създаден по специална технология, с приятен аромат. Алергичният ринит, астмата, които се обострят от мъглата, замърсения въздух, повишената влажност, ниските температури, се повлияват много добре от билковата медовина "Медо №6", добавена в билкова отвара, спомага също за прочистване и възстановяване на черен дроб от токсини. Лимони с "Медо" имат уникален и приятен вкус, могат да се ползват както за подсилване на имунна система, така и като билкова храна за деца и възрастни, за болни и здрави, както и при лечение на миоматични възли, псориазис, диабет втори тип /инсулинонезависими/ и други. Различните модификации билкови медовини "Медо", са сладки, с много приятен вкус, натурални, без консерванти, ароматизатори, оцветители, с изключително имуностимулиращо въздействие. Възползвайте се от нашите 100% натурални билкови продукти, както и от 100%-тната квалификация на нашият екип, който работи за вас с много любов, всеотдайност и слънчеви усмивки, за да сте винаги в добро състояние на Духа и тялото.

Добринка Костадинова - Радостина


АЛКОХОЛИЗМЪТ Е ЛЕЧИМ!

Повечето хора не подозират и не знаят, че алкохолизма е сложно заболяване, свързано с фамилна обремененост, която обикновено се изявява след силен стрес.Това е заболяване на черният дроб. Не е задължително някой от роднините да е алкохолик, за да го предава на следващите поколения..Когато в рода има изявени заболявания, свързани с нарушения в метаболизма като диабет, високо кръвно налягане, псориазис, язва, подагра, рак и други, тази интоксикация се предава на следващите поколения и може да се трансформира в алкохолизъм, ако има подходящи условия за това. Малко хора знаят, че освен на соматично (физикално) ниво, следващите поколения са обременени и с енергийна шлака.Това са програми, които се предават като наследство и са дълбоко заложени в подсъзнанието на човека. Потиснатите негативни емоции и страхове се превръщат в агресия озлобление, които довеждат до здравословни проблеми. Стига се до физически и душевни деформации, променя се хормоналния баланс, образуват се конкременти, кисти, тумори. Оперативната намеса не отстранява причините, а подтиска симптоматика и следствията се преместват на друго място. Нивото на агресивност расте.Така следващите поколения онаследяват програми, с които не знаят как да се справят защото те са заложени дълбоко в подсъзнанието. В кабинет „Био Дар” се прилага единствената интегративна и успешна програма за лечение на алкохолизъм. Ключът към успеха е холестичния подход. Работи се едновремено, като се детоксикира организма, а с психиката, се лекува душата и тялото. Организмът се лекува като единна неделима и неделяема цялост, защото е единна, цялостна система и се лекува комплексно. Методиката е безвредна, полезна, на базата на билкови продукти, билкови алкохолни тинктури, фитотерапия, соколечение, лечебна релаксация, точков масаж, начин на хранене. Алкохолизмът е болест на личността. Алкохоликът е човек с болна душа. Нямаме хора, които да са изпълнили програмата, и да не са успяли. Даже и за тези, които не признават, че са болни има шанс. В началото може да се започне тайно лечение, като близките могат да поставят в ястията това което е препоръчано. Билките и билковите продукти, прочистващи кръвта, както и заместителя на алкохол, са абсолютно безвредни, без никакви противопоказания.След третия ден до една седмица, лекувания започва да намалява значително поглъщания до тогава алкохол, постепенно настъпва проясняване на съзнанието и често много от лекуващите се по индиректен начин сами питат кой и как може да им помогне. Цялата практико-приложна програма за лечение на алкохолизъм е публикувана в книгата-методика „Алкохолизма-шанс за спасение”. Можете да я намерите при нас. За повече информация или консултация, ползвайте телефони: 0879 13 17 17; скайп: biodar-radost; e-mail – dobrina_radostina@abv.bg Можем да ви помогнем, мили хора. Нека посрещнем наближаващите светли празници с усмивка.

Добринка Костадинова - Радостина


БЕЗОПЕРАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА МИОМА В КАБИНЕТ „ БИО ДАР”

Какво представлява миомата? Тя е доброкачествен тумор на матката и често има наследствен произход. Влияе се от хормоните на яйчника и нараства при интоксикиран организъм. Мнозина лекари са убедени, че този проблем съществува при всяка втора жена и радикалното разрешение е операция. Когато е в лечим стадий, миомата може да се изхвърли от организма чрез различни алтернативни методи, като в основата е детоксикацията. Едновременно се лекуват нарушения метаболизъм, бялото течение, което често е свързано и с възпалителни процеси в яйчниците, стопяват се без диети и глад излишните килограми и така хронични проблеми носени с години се лекуват успешно. Трайният ефект се получава в резултат на холестичния (цялостен) подход, който прилагаме при терапията. Оперативното лечение не разрешава проблема, защото може да възникнат рецидиви или при тотална хистеректомия да започнат други болестни промени. Третирайки само следствието,без причините, заболяването се премества и изявява на друго място. Половият апарат директно е свързан с имунната система и при отстраняването му другите органи не могат да поемат неговата функция. Обикновено след операция телесното тегло се увеличава и се нарушава функцията на млечна и щитовидна жлеза. В организма цялостно настъпват промени в негативна посока. Нашите алтернативни методи включват детоксикация по определена схема с билки и хранителен режим също и хранителни билкови добавки за нормализиране на хормоналния баланс, лечебни процедури, аурикулотерапия, точков масаж, лечебна релаксация, без никакви противопоказания. Когато човек много силно иска нещо и вярва, че ще успее, то винаги се случва. За повече информация, консултации и записване на час за посещение, на телефон 0879 13 17 17 или скайп biodar-radost. Заедно можем!

Доктор Глория Тодорова